vizual za epromet link

Ilustrativna grafika ljudskih figura

Udruge čiji su programi/projekti tijekom 2021. godine sufinancirani iz Proračuna Grada Supetra, dužne su dostaviti izvješća o realizaciji projekta/programa i utrošenim financijskim sredstvima.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mole se udruge da najkasnije do 31. siječnja 2022. godine u Grad Supetar, Vlačica 5, 21400 Supetar dostave popunjene obrasce opisnog i financijskog izvještaja radi izvještavanja o provedbi svojeg programa/projekta i utrošenim sredstvima u 2021. godini sukladno sklopljenim ugovorima.

Izvještaji se dostavljaju u papirnatom obliku ovjereni potpisom i pečatom ovlaštene osobe za zastupanje udruge, uz prilaganje i dokazne dokumentacije sukladno odredbama sklopljenih ugovora.

Dostavljanje godišnjih izvješća o realizaciji projekata/programa je ujedno i zakonska obaveza, te će se na temelju podnesaka razmotriti i daljnje financiranje udruga.

Ukoliko udruge ne dostave izvješća u zadanom roku s odgovarajućim dokazima o namjenski potrošenom novcu u 2021. godini neće ostvariti uvjete za korištenje financijskih sredstava iz proračuna Grada Supetra u 2022. godini.

 

Javni natječaj/javni poziv za financiranje programa/projekata udruga u okviru Programa javnih potreba u kulturi, tehničkoj kulturi, socijalnoj skrbi i očuvanju zdravlja za 2021. godinu biti će objavljen početkom veljače 2022. godine, dok će Javni natječaj za projekte u okviru Programa javnih potreba u sportu provesti Zajednica sportskih udruga Grada Supetra.

 

Sve potrebne obrasce preuzmite u privitku ove obavijesti

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.