vizual za epromet link

Fotografija Uskršnje dekoracije

Povodom uskršnjih blagdana Gradonačelnica Grada Supetra Ivana Marković svojim sugrađankama i sugrađanima upućuje čestitku.

 

 

  

 

 

U iščekivanju smo Uskrsa, najvećeg kršćanskog blagdana, koji nas uči da se spremnije suočimo sa svakodnevnicom. Uskrs je vrijeme kada slavimo nadu u svijet zajedništva, ljubavi i razumijevanja među ljudima.

Neka nam Uskrs bude poticaj da činimo dobro drugima, iskreno se pridržavajući temeljnih kršćanskih vrednota, dajući tako svoj doprinos izgradnji pravednijeg društva, mira i razumijevanja među ljudima.

Poštovane sugrađanke i sugrađani, želim da u vašim srcima zavlada duh radosti, da blagdane provedete u toplini svojih domova, okruženi prijateljima i obitelji.

Svima koji slaveći iščekuju Kristovo uskrsnuće, u ime Grada Supetra i svoje osobno, želim sretan, radostan i veseo Uskrs.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.