vizual za epromet link

Fotografija novih vozila komunalnog društva Grad

Komunalno društvo GRAD d.o.o. obnovilo je vozni park sa tri nova komunalna vozila.

 

 

 

Primopredaja dvaju vozila izvršena je 10. svibnja 2022. godine, dok se primopredaja još jednog vozila očekuje do kraja lipnja 2022. godine.

Nova komunalna vozila koja su vozni park učinila modernijim i učinkovitijim su:

1. Komunalno vozilo - kamion kiper (Piaggio porter kiper za održavanje zelenih površina, plaža i parkova. Vozilo je opremljeno komunalnim kiperom.)

2. Komunalno vozilo za sakupljanje otpada - malo (Piaggio porter za sakupljanje komunalnog otpada. Vozilo ima spremnik za sakupljanje otpada zapremine 3m3 i stražnji podizač komunalnih spremnika 120, 260 i 360 litara.)

Oba vozila zadovoljavaju najstrože ekološke norme EURO-6 te imaju mogućnost korištenja benzina i prirodnog plina, a sve u cilju što većeg očuvanja okoliša.

3. Komunalno vozilo za sakupljanje otpada-veliko (Podvozje IVECO EUROCARGO, nadogradnja komunalna FARID. Komunalna nadogradnja zapremine 10m3 opremljena podizačem spremnika svih tipova do 1100 litara. Nadogradnja je prilagođena za prihvat miješanog komunalnog i recikliranog otpada.

Iveco podvozje udovoljava navišim ekološkim stanardima s motorom EURO-6E norme.

kd auto

 

Investiranje u obnovu voznog parka bilo je nužno budući je prosječna starost postojećeg veća od 10 godina, a održavanje preskupo. Vrijednost ukupne investicije je 1.655.626,00 kn. Ovom investicijom želi se doprinijeti racionalizaciji poslovanja Komunalnog društva GRAD d.o.o. ali i unaprijediti učinkovitost i ekološku prihvatljivost cjelokupnog komunalnog sustava Grada Supetra. Osim podizanja razine kvalitete usluge podiže se i razina sigurnosti na radu, a radni se zadaci obavljaju brže i efikasnije.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.