vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija hrvatske zastave

Povodom Dana Državnosti, gradonačelnica Supetra, Ivana Marković uputila je svim sugrađankama i sugrađanima prigodnu čestitku.

 

 

 

 

Poštovani građani Supetra, Miraca, Splitske i Škripa,

Dana se s ponosom prisjećamo se 30. svibnja 1990. godine, konstituiranja prvog demokratski izabranog višestranačkog Sabora i njegove povijesne uloge u očuvanju hrvatske državnosti..

Danas, kao punopravna članica Europske unije, Republika Hrvatska stasala je u demokratsku i prosperitetnu državu, ali pred nama je još puno posla kako bismo ostvarili ciljeve i težnje koje su vodile naše hrabre branitelje na prvoj crti bojišnice. Naših heroja prisjećamo se i danas, odajući im počast, neizmjerno zahvalni što su svojom žrtvom omogućili da živimo u slobodnom gradu slobdne Hrvatske.

U nadi da ćemo zajednički raditi na stvaranju još bolje Hrvatske, one koju su sanjali svi koji su sudjelovali u oslobađanju i obrani naše domovine, čestitam Vam Dan državnosti Republike Hrvatske.

 

 

GRADONAČELNICA
Ivana Marković

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.