vizual za epromet link

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije zastupano temeljem punomoći Hrvatske banke za obnovu i razvitak i Grad Supetar sklopili su Ugovor o kreditu – ESIF javna rasvjeta. „ESIF Krediti za javnu rasvjetu“ je financijski instrument za koji su sredstva osigurana iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova, odnosno Europskog fonda za regionalni razvoj, kroz Operativni program „Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.“

 

 

 

Naziv programa kreditiranja: ESIF Krediti za javnu rasvjetu

Naziv projekta: Rekonstrukcija javne rasvjete na području grada Supetra

Opis projekta: Projektom se planira modernizacija javne rasvjete na području grada Supetra u mjestima Supetar, Mirca, Splitska i Škrip zamjenom energetski neučinkovitih i ekološki neprihvatljivih svjetiljki sa svjetiljkama temeljenim na modernoj LED tehnologiji. Zastarjela rasvjeta predstavlja veliko opterećenje za proračun, a provedbom ovog projekta će se znatno smanjiti potrošnja električne energije.

Razdoblje provedbe projekta: od 16. siječnja 2023. godine do 30. lipnja 2023. godine

Odobreni iznos kredita: 597.252,64 EUR

 

eufondovi

fondovi logo

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.