vizual za epromet link

Fotografija poklon paketa za prvašiće

U našoj osnovnoj školi danas smo obilježili početak nove školske godine za 38 novo upisanih đaka-prvaka što je čak 7 više nego prošle školske godine.

 

 

 

 

 

Prvi dan škole je poseban dan koji se obično pamti cijeli život, to je dan prepun uzbuđenja i iščekivanja za male đake prvake pa tako i za roditelje i učitelje.
Učenje je proces koji nas ovaj ili onaj način prati cijeli život a prvi pravi korak na tom putu svi mi napravimo upravo u osnovnoj školi.

U ime učitelja i ostalih djelatnika škole prvašićima i njihovim roditeljima riječi dobrodošlice uputila je ravnateljica Dubravka Menjak a sretnu i uspješnu školsku godinu poželjela im je i gradonačelinca Grada Supetra Ivana Marković uz obećanje kako će ih Grad Supetar i dalje pratiti tijekom njihova školovanja sufinanciranjem njihovih potreba, stipendijama, pomoćima i nagradama.

0 skola 450 2

Grad Supetar se i ove godine pobrinuo za svoje osnovnoškolce, te rasteretio kućne budžete njihove obitelji financirajnući nabavku radnih bilježnica. Riječ je o dugogodišnjoj praksi Grada Supetra koja je započela još 2018. godine, a odnosi se na sve učenike od prvog do osmog razreda.

Osim udžbenika i radnih bilježnica, ovaj put smo godine za one najmlađe- naše prvašiće (slika u privitku), pripremili posebno iznenađenje sa željom da njihove prve školske korake započnemo zajedno.

0 skola 450 1

Galeriju fotografija prvog dana školske godine 2023./24. u OŠ Supetar pogledajte na našoj FB stranici

 

Uz podjelu prigodnih poklon paketa prvašićima gradonačelnica Marković uputila im je i prigodnu poruku.

 

Dragi moj prvašiću

Vrtićka vrata se zatvaraju, a pred tobom je jedno novo poglavlje života.

Ne boj se novog početka!


Ti i tvoja obitelj zajedno ćete lakše zakoračiti u prve dane tvog prvog razreda u životu. Školska klupa ti se raduje, a tvoja crtančica sa nestrpljenjem iščekuje prve vesele boje i crteže kojima ćeš je ispuniti.


Tokom tvog školovanja učiteljica će te naučiti mnoge 
stvari koje ćeš koristiti cijelog života.
Svoju učiteljicu poštuj, jer ona je osoba koja će ti pomoći u tvojim početcima i ona koje ćeš se prisjećati sa osmijehom i toplinom u srcu kada odrasteš. Škola je znak tvog odrastanja, ona nosi prve ocjene, prve brojke i slova, možda i po koju suzu, a što je najljepše donosi prva prijateljstva i simpatije koje ostaju posebna uspomena zauvijek.

Budi pravi đak, pristojan, vrijedan i uporan, jer samo tako možeš ostvariti svoje ciljeve, a ostvarujući svoje školske uspjehe, korak po korak kad narasteš možeš ostvariti 
sve ono o čemu si sanjao kao dijete dok si sjedao u svoju školsku klupu.

Znam da ti nije lako, zato ti šaljem zagrljaj ohrabrenja 
i tebi i tvojim roditeljima, j er ja znam da ti to možeš!

Vjerujem u TEBE PRVAŠIĆU!

Tvoja Gradonačelnica
Ivana Marković

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.