vizual za epromet link

Ilustracija akcije Ne daj se upecati

Savez DND Hrvatske i Ida Prester započeli su preventivnu kampanju "NE DAJ SE UPECATI" u Mjesecu borbe protiv ovisnosti 2023.

 

 

Dragi/e naši/e, volonterke i volonteri, partneri, prijatelji, suradnici i prijatelji/ce djece!

Prošle smo  srijede ušli u Mjesec borbe protiv ovisnosti (15.11.- 15.12.). Ove je godine Savez društava "Naša djeca" kao vodeća, najveća i najstarija organizacija za djecu u Republici Hrvatskoj stavila naglasak na ovisnost o Internetu i na negativne aspekte korištenja Interneta.

Projekt NE DAJ SE UPECATI - višegodišnji je projekt Saveza DND, koji se bavi prevencijom ovisnosti djece i mladih. Ove godine ga provodimo u suradnji sa tri lokalne zajednice i 3 Društva "Naša djeca" Bjelovar, Varaždin i Nova Gradiška. Projekt se provodi pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za djecu i mlade.

Ovaj video snimili su u suradnji s ambasadoricom projekta Idom Prester, te vas molimo da ga sherate i objavite na svojim stranicama i na društvenim mrežama. Kao što sami znate senzibilizacija šire javnosti je najbolja prevencija ovisnosti djece i mlađe populacije. Vidjet ćete i sami u videu da su podaci kojim raspolažemo alarmantni!

Podaci su rezultat društvenog istraživanja kolegica sa Edukacijsko - rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu.

 

 

Hvala vam što zajedno s nama radite na prevenciji ovisnosti djece i mladih u svojim lokalnim sredinama!

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.