vizual za epromet link

DJEČJI VRTIĆ MRVICA LOGO

Grad Supetar kao suosnivač Dječjeg vrtića Mrvica, predstavlja „Anketu za upis djece u Dječji vrtić Mrvica“ za upise koji će se provoditi najvjerojatnije tokom svibnja 2024. godine, a odnose se na upis djece u pedagošku godinu 2024./2025. s početkom od 1.rujna 2024. godine.

 

 

 

 



Cilj ove ankete je utvrditi stvarne potrebe naših sugrađana i sugrađanki za upisom djece u jaslične i vrtićne programe kako bi što uspješnije planirali i na vrijeme osigurali prostorne, programske, financijske, kadrovske i ostale uvjete.

Molimo roditelje koji planiraju predati zahtjev za upis djeteta/djece u Dječji vrtić Mrvica za slijedeću 2024./2025. pedagošku godinu da ispune Anketu klikom dolje na poveznicu. Ukoliko planirate upis više od jednog djeteta molimo za svako dijete zasebno ispunite Anketu.

Anketa je anonimna, a mogu ju ispuniti svi zainteresirani za upis djeteta u Dječji vrtić ''Mrvica'' bez obzira na status zaposlenja, boravka i ostale preduvjete. Ispunjavanje ankete je informativnog karaktera, dio strateškog planiranja odgojno-obrazovnih usluga te ne uvjetuje ni na koji način upis Vašeg djeteta.
Zahvaljujemo na iskazanom interesu.

 

 

Anketa za upis u DV Mrvica u 2024. godini - Google obrasci

 

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.