vizual za epromet link

Snješko ilustracija

Grad Supetar u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Supetra i ove godine planira organizirati manifestaciju pod nazivom „BOŽIĆNI KANTUN 2024.-2025.“ i to na novoj, većoj i atraktivnijoj lokaciji koja će se održavati od 29. studenog 2024. do 01. siječnja 2025.

 

U programu Adventa ove godine na novijoj, većoj lokaciji u ljetnom kinu Supetar očekuje nas mnoštvo događanja uz bogati gastronomski izbor: koncerti, DJ večeri, radionice, izložbe, marende, „Jelkina cinkvina“ uz harmoniku i gitaru i brojni drugi sadržaji. Glazba uživo predviđena je svaki petak, subotu i većinu nedjelja te 27., 28., 29. i 31. prosinca. Od izvođača ističemo poznata imena hrvatske glazbene scene kao što su Sandi Cenov, Minea, Marko Pecotić Peco, Naranča, Matko i Brane, grupa Cortez, Tribute to Parni Valjak, Vlado Garić i Ivan Perak, Kole i Pero, Toma i Ivan i mnogi drugi...

U tu svrhu objavljujemo Javni poziv za iskazivanje interesa za utvrđivanje dovoljnog broja zainteresiranih ponuditelja za korištenje lokacija za obavljanje ugostiteljske djelatnosti na manifestaciji pod nazivom „Božićni kantun 2024.-2025.“ u ljetnom kinu Supetar na adresi Porat 27.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.