Gradonačelnica  Grada Supetra objavljuje Otvoreni poziv za prikupljanje zahtjeva za dobivanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru na području Grada Supetra za 2016. godinu.

 Sukladno članku 5. Uredbe o postupku davanja koncesijskog odobrenja na pomorskom dobru (»Narodne novine«, br. 36/04., 63/08. i 133/13), odredbi  članka  46. Statuta Grada Supetra (»Službeni glasnik Grada Supetra«, br. 09/09, 04/13) i donesenom  Plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Supetra za 2016. godinu, Gradonačelnica  Grada Supetra objavljuje "O T V O R E N I  P O Z I V" za prikupljanje zahtjeva za dobivanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru na području Grada Supetra za 2016. godinu.

Pozivamo sve zainteresirane da dostave zahtjeve za dobivanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru za mikrolokacije i djelatnosti u skladu sa donesenim Planom upravljanja pomorskim dobrom za 2016. godinu, odnosno tablicama 1. i 2.

Svu potrebnu dokumentaciju vezanu za ovaj Otvoreni poziv možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

 

 

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.