Lokalna akcijska grupa Brač u procesu je izrade Lokalne razvojne strategije2014.-2020. godine, kojom će se osigurati preduvjeti za financiranje projekata javnog, gospodarskog i civilnog sektora s područja LAG-a iz dostupnih izvora, prvenstveno Programa ruralnog razvoja.U sklopu spomenute strategije u izradi je Baza projektnih ideja i projekta na temelju kojih će se analizirati stvarne projektne potrebe područja LAG-a i financirati projekti.

S tim ciljem LAG prikuplja projektne ideje i projekte putem Obrasca kojeg možete preuzeti u privitku ove obavijesti u koji se skraćeno upisuju najbitniji opisni dijelovi projekta.Iz Lokalne akcisjke grupe Brač mole sve zainteresirane da ispunjene obrasce vrate na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.  do 03. ožujka 2016. godine.

Vaše projektne ideje neće biti javno objavljene već će služiti isključivo za potrebe izrade Lokalne razvojne strategije LAG-a.

 

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.