vizual za epromet link

Ilustracija logotip stožera civlne zaštite splitsko dalmatinske županije

Stožer Civljne zaštite Splitsko-dalmatinske županije danas je počeo izdavati propusnice građanima s područja naše Županije.

 
 
 
 
 

 

 

Bitno je naglasiti da županijski Stožer izdaje isključivo propusnice za:

a) pacijente koji zahtijevaju medicinsku skrb - nužno je da osobe kojima je potrebna medicinska skrb kod sebe imaju propusnicu, a propusnica se, ukoliko za to postoji potreba, može izdati i osobi koje se nalaze u pratnji ili prevozi osobu kojoj je potrebna medicinska skrb – zahtjev za propusnicu se podnosi županijskom stožeru civilne zaštite prema prebivalištu ili boravištu osobe koja treba medicinsku skrb

b) za putovanja na posao i s posla ako je obavljanje posla neophodno i ne može se obaviti od kuće - nužno je da ova kategorija osoba prilikom putovanja na posao i s posla posjeduje propusnicu budući ne posjeduju za to potrebnu iskaznicu, drugu identifikacijsku ispravu ili dokument – zahtjev za propusnicu se podnosi županijskom stožeru civilne zaštite prema prebivalištu ili boravištu osobe koja traži propusnicu.

Osobe koje su navedene u kategorijama označenim pod a) i b) izdavanje propusnica trebaju zatražiti od županijskog stožera prema mjestu prebivališta ili boravišta, putem sustava e-građanina ili e maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. . Za dodatna pitanja mogu se informirati na brojevima Stožera CZ SDŽ:

021 400 141 i 021 400 142.

Osoblje nužno za održavanje prometa i opskrbu, osoblje koje je u dnevnim migracijama u službama bitnim za pružanje zdravstvene i veterinarske zaštite, dostavu lijekova i sanitetskog materijala, održavanje komunalne djelatnosti, vodoopskrbe i i odvodnje, opskrbe plinom i strujom, zaštitarske službe te svi koji izvješćuju javnost (što dokazuju novinarskom iskaznicom), ne trebaju tražiti propusnice, već se od županije u kojoj imaju prebivalište ili boravište do županije u kojoj obavljaju djelatnost ili posao mogu kretati temeljem iskaznica,drugih identifikacijskih isprava i dokumenata, ili prikladne potvrde.

Osobe koje imaju neki drugi opravdani razlog, a koji nije gore naveden, izdavanje propusnice mogu zatražiti od Ravnateljstva civilne zaštite RH, putem e maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. ili putem sustava e-građanin.

 

 

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.