vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija inženjera na potresom pogođenom području

Objavljujemo Obavjest zainteresiranim osobama za angažiranje na poslovima pregleda oštećenja i uporabljivosti građevina na potresom zahvaćenim područjima.

 

 

Sukladno uputi Stožera CZ RH, a koja nam je dana 04. veljače 2021. godiner putem maila proslijeđena od strane Stožera CZ SDŽ, ovim putem obavještavamo sve zainteresirane diplomirane inženjere građevine, diplomirane inženjere arhitekture i inženjere građevine sa našeg područja o mogućnosti volontiranje na poslovima pregleda oštećenja i uporabljivosti građevina na posljednjim potresima pogođenom području (Sisak-Petrinja-Glina).

Detaljnije upute vidljive su iz ovoj obavjesti priloženih dokumenata, a dopunske informacije mogu se dobiti i na mailu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. .

 

Supetar, 04. veljače 2021. godine

Stožer Civilne zaštite Grada Supetra

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.