Ilustrativna fotografija inženjera na potresom pogođenom području

Objavljujemo Obavjest zainteresiranim osobama za angažiranje na poslovima pregleda oštećenja i uporabljivosti građevina na potresom zahvaćenim područjima.

 

 

Sukladno uputi Stožera CZ RH, a koja nam je dana 04. veljače 2021. godiner putem maila proslijeđena od strane Stožera CZ SDŽ, ovim putem obavještavamo sve zainteresirane diplomirane inženjere građevine, diplomirane inženjere arhitekture i inženjere građevine sa našeg područja o mogućnosti volontiranje na poslovima pregleda oštećenja i uporabljivosti građevina na posljednjim potresima pogođenom području (Sisak-Petrinja-Glina).

Detaljnije upute vidljive su iz ovoj obavjesti priloženih dokumenata, a dopunske informacije mogu se dobiti i na mailu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. .

 

Supetar, 04. veljače 2021. godine

Stožer Civilne zaštite Grada Supetra

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.