vizual za epromet link

Javno savjetovanje ilustracija

U svrhu savjetovanja s zainteresiranom javnošću Grad Supetar objavljuje prijedlog Odluke o uređenju prometa na području Grada Supetra u mjestu Splitska.

Savjetovanje s javnošću - Ilustracija

U svrhu savjetovanja s zainteresiranom javnošću Grad Supetar objavljuje prijedlog Odluke o zabrani izvođenja pojedinih vrsta građevinskih radova tijekom turističke sezone, .

Javno savjetovanje ilustracija

U svrhu savjetovanja s zainteresiranom javnošću Grad Supetar objavljuje Prijedlog Proračuna Grada Supetra za 2024. godinu i projekcije proračuna za razdoblje 2025. i 2026. godinu.

Javno savjetovanje ilustracija

U svrhu savjetovanja s zainteresiranom javnošću Grad Supetar objavljuje Prijedlog Odluke o visini paušalnog poreza po krevetu, smještajnoj jedinici u kampu i smještajnoj jedinici u objektu za robinzonski smještaj.

Javno savjetovanje ilustracija

U svrhu savjetovanja s zainteresiranom javnošću Grad Supetar objavljuje Prijedlog Odluke o visini poreznih stopa poreza na dohodak Grada Supetra.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.