Gradsko izborno povjerenstvo objavljuje popis biračkih mjesta za izbore članova vijeća mjesnih odbora na području Grada Supetra koji će se održati 5. srpnja 2020. godine.

Gradsko izborno povjerenstvo objavljuje kandidacijske liste za izbore članova vijeća mjesnih odbora na području Grada Supetra koji će se održati 5. srpnja 2020. godine.

Gradsko vijeće Grada Supetra na 35. sjednici održanoj dana 2. lipnja 2020. godine, donijelo je Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Supetra.

Obvezatne upute broj MSGS - II o redoslijedu izbornih radnji i tijeku rokova u postupku izbornih članova vijeća mjesnih odbora

1. Gradsko vijeće Grada Supetra donijelo je Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Grada Supetra (»Službeni glasnik Grada Supetra«, br. 07/20.)

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.