Povodom predstojećim božićnih blagdana, gradonačelnica Grada Supetra Ivana Marković, uputila je čestitku u kojoj stoji:

 

 

 

 

 

 Poštovane sugrađanke i sugrađani!

Ovo je vrijeme kad smo više nego inače okrenuti svojim obiteljima i prijateljima, kad smo osjetljiviji na potrebe drugih te kad darivanjem želimo pokazati da nam je do nekoga stalo.
Božić kao blagdan ljubavi, mira, vjere i nade, najljepši je završetak svake godine, a njegove univerzalne poruke razlog su što se slavi na svim stranama svijeta.

Božić i božićni običaji neraskidivi su dio naše narodne tradicije i u velikoj mjeri nas određuju kao narod. I to ne samo kao vjernike koji željno očekuju Isusovo rođenje i sve što ono navještava, već i kao ljude koji žele mir, ljubav i dobro.

Upravo ćemo ovih dana te poruke prenositi na svoju djecu. Sjetit ćemo se i prijatelja za koje tijekom godine nismo imali vremena. Zamijetit ćemo i naše sugrađane koji trebaju pomoć.
Prenesimo božićni duh na cijelu godinu te gradimo društvo u kojem ćemo uvažavati različitosti te širiti toleranciju, optimizam i mir.

U ime Grada Supetra i svoje osobno ime želim Vam sretan Božić!

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.