U subotu je u Waterman forumu Supetru održana 26. sjednica Skupštine dobrovoljnog vatrogasnog društva Supetar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Bila je to prigoda da supetarski vatrogasci zajedno sa svojim kolegama i gostima svečano proslave i dobivanje sredstava za izgradnju novog Vatrogasnog doma, projekta u koji su od početka osim grada Supetra sudjelovale i općine Postira, Sutivan i Nerežišća.

Ukupna vrijednost projekta je 18 milijuna kuna, početak izgradnje planiran je za kraj ove godine, a gradonačelnica Supetra Ivana Marković u svom govoru izrazila je svoje uvjerenje da će sve biti gotovo do 2021. godine, godine u kojoj DVD Supetar obilježava sedamdeset godina svog postojanja.

Usprkos važnosti samog projekta vatrogasci su ovaj svečani trenutak odlučili posvetiti najvažnijoj komponenti vatrogastva - ljudima. Tako je na skupštini u društvo primljeno trideset novih članova većinom djece i mladeži a u velikom finalu svečanosti Supetrani su odali posebnu počast svome kolegi iz Sinja, mladom Josipu Santu koji je prošle godine gaseći požar upravo na Braču nesretno stradao u Selcima i gotovo izgubio oko.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.