vizual za epromet link

Sinoć smo se na njegovoj posljednjoj nedjeljnoj misi oprostili od našeg župnika Don Tonija.

 

 

 

 

 

 

 

 



Svećenika i čovjeka koji je prije sedam godina tiho došao u našu župu i još se tiše zauvijek ugnijezdio u naša srca.

S koliko je pažnje i obzira don Toni prišao svom poslanju u našoj župi najbolje govori njegovo mladomisničko geslo: “ruku ispruženih od Boga do čovjeka“.

"Ako moje ruke nisu usmjerene Bogu, ja nemam što ljudima davati. Ako moje ruke nisu podignute k Bogu, neću imati što davati čovjeku. Ako su moje ruke usmjerene samo čovjeku, onda sam ja socijalni radnik, i ne trebam biti svećenik.
I, samo je moguće živjeti svećeništvo ruku ispruženih od Boga do čovjeka." - tako je govorio naš dobri pastir kojem želimo da se sa izazovima koji ga u nastavku njegove svećeničke službe čekaju u Hvaru jednako ustrajno i hrabro nosi.

Don Toni hvala vam za sve!





Nakon Don tonijeva odlaska novi supetarski župnik biti će Don Pavao Gospodnetić dosadašnji župnika župe sv. Jeronima u Pučišćima i župe sv. Antuna, opata, u Pražnicama.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.