Sinoć smo se na njegovoj posljednjoj nedjeljnoj misi oprostili od našeg župnika Don Tonija.

 

 

 

 

 

 

 

 Svećenika i čovjeka koji je prije sedam godina tiho došao u našu župu i još se tiše zauvijek ugnijezdio u naša srca.

S koliko je pažnje i obzira don Toni prišao svom poslanju u našoj župi najbolje govori njegovo mladomisničko geslo: “ruku ispruženih od Boga do čovjeka“.

"Ako moje ruke nisu usmjerene Bogu, ja nemam što ljudima davati. Ako moje ruke nisu podignute k Bogu, neću imati što davati čovjeku. Ako su moje ruke usmjerene samo čovjeku, onda sam ja socijalni radnik, i ne trebam biti svećenik.
I, samo je moguće živjeti svećeništvo ruku ispruženih od Boga do čovjeka." - tako je govorio naš dobri pastir kojem želimo da se sa izazovima koji ga u nastavku njegove svećeničke službe čekaju u Hvaru jednako ustrajno i hrabro nosi.

Don Toni hvala vam za sve!

Nakon Don tonijeva odlaska novi supetarski župnik biti će Don Pavao Gospodnetić dosadašnji župnika župe sv. Jeronima u Pučišćima i župe sv. Antuna, opata, u Pražnicama.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.