DHMZ je za vikend ponovno izdao crveni meteoalarm...

 

 

 

 

 

 

 Za dane vikenda očekuje nas jako i vrlo jako, mjestimice olujno jugo s najjačim udarima vjetra 35-60 čvorova (65-110 km/h)

Vrijeme je vrlo opasno i podrazumijeva visoku razinu opasnosti za zdravlje, pa i za život opasne situacije, posebice pomorcima. Također, prisutan je i značajan rizik od štete za obalnu infrastrukturu. Budite svjesni opasnosti i obratite pozornost i pratite najnovija vremenska izvješća. Savjetujemo javnost da izbjegavaju putovanja i boravak blizu ugroženih obalnih područja. Vrlo je vjerojatno da trajekti neće ploviti pa ako putujete, pratite informacije o prometu.  

Nedjelja će biti najgori dan vikenda. Bit će oblačno s kišom, povremeno i pljuskovima i grmljavinom koji mogu biti obilniji. Ujutro jako do olujno jugo, na moru su ponegdje mogući i orkanski udari. Popodne vjetar prolazno u skretanju na oštro i lebić. Bit će toplo, popodne tek malo svježije. Nestabilno će se zadržati i u ponedjeljak i utorak.
Povremeno će padati kiša, ali neće biti tako česta i obilna kao u nedjelju. Puhat će umjereno do jako jugo, no vjetar neće biti snažan kao u dane vikenda. Čini se da bi se vrijeme moglo barem djelomično stabilizirati od srijede.

U slučaju potrebe i izvanrednih događaja molimo građane da kontaktiraju naš službe na neki od ovih brojeva

Grad Supetar (021/756710; 099 7335 355), Komulano društvo Grad doo (021/631 077), Vatrogasci Supetar (021/630919; 193; 112)

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.