vizual za epromet link

DHMZ je za vikend ponovno izdao crveni meteoalarm...

 

 

 

 

 

 

 



Za dane vikenda očekuje nas jako i vrlo jako, mjestimice olujno jugo s najjačim udarima vjetra 35-60 čvorova (65-110 km/h)

Vrijeme je vrlo opasno i podrazumijeva visoku razinu opasnosti za zdravlje, pa i za život opasne situacije, posebice pomorcima. Također, prisutan je i značajan rizik od štete za obalnu infrastrukturu. Budite svjesni opasnosti i obratite pozornost i pratite najnovija vremenska izvješća. Savjetujemo javnost da izbjegavaju putovanja i boravak blizu ugroženih obalnih područja. Vrlo je vjerojatno da trajekti neće ploviti pa ako putujete, pratite informacije o prometu.  

Nedjelja će biti najgori dan vikenda. Bit će oblačno s kišom, povremeno i pljuskovima i grmljavinom koji mogu biti obilniji. Ujutro jako do olujno jugo, na moru su ponegdje mogući i orkanski udari. Popodne vjetar prolazno u skretanju na oštro i lebić. Bit će toplo, popodne tek malo svježije. Nestabilno će se zadržati i u ponedjeljak i utorak.
Povremeno će padati kiša, ali neće biti tako česta i obilna kao u nedjelju. Puhat će umjereno do jako jugo, no vjetar neće biti snažan kao u dane vikenda. Čini se da bi se vrijeme moglo barem djelomično stabilizirati od srijede.

U slučaju potrebe i izvanrednih događaja molimo građane da kontaktiraju naš službe na neki od ovih brojeva

Grad Supetar (021/756710; 099 7335 355), Komulano društvo Grad doo (021/631 077), Vatrogasci Supetar (021/630919; 193; 112)

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.