U petak 13. ožujka sa početkom u 10:00 sati u prostorijama gradske vijećnice bit će održana zajednička sjednica Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Supetra i gradskog stožera Civilne zaštite.

 

 

 

 

 Osim uobičajenih tema ostvarivanja zadaća iz programa prevencije na području Grada Supetra poput razmatranja stanja kriminaliteta, predlaganja mjera nadležnim tijelima za poboljšanje osobne sigurnosti građana i materijalnih dobara, suzbijanja nasilja na javnim mjestima i zloporabe droga naglasak sjednice bit će stavljen na izazove koje epidemija Corona virusa stavlja pred sva tijela javne vlasti i gradske javne i žurne službe.

Sjedniici će prisustvovati i predstavnici Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije sa kojim će se konstantno koordinirano djelovati sve do prestanka krize i okončanja epidemije na području naše zemlje. Shodno tome poduzet će se mjere i donijeti preporuke za ponašanje stanovništva na području grada Supetra imajući pri tome na umu prvenstveno zdravstvenu sigurnost naših građana.

Sve informacije i naputke Stožera Civilne zaštite grada i županije, Zavoda za javno zdravstvo i ostalih javnih službi koje sinkronizirano djeluju u ovoj izvanrednoj situaciji prenositi ćemo putem naše službene WEB i FB stranice stoga nas pratite redovito.

U međuvremenu svakako pročitajte

Preporuke Stožera Civilne zaštite SDŽ

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.