U petak 13. ožujka sa početkom u 10:00 sati u prostorijama gradske vijećnice bit će održana zajednička sjednica Vijeća za komunalnu prevenciju Grada Supetra i gradskog stožera Civilne zaštite.

Osim uobičajenih tema ostvarivanja zadaća iz programa prevencije na području Grada Supetra poput razmatranja stanja kriminaliteta, predlaganja mjera nadležnim tijelima za poboljšanje osobne sigurnosti građana i materijalnih dobara, suzbijanja nasilja na javnim mjestima i zloporabe droga naglasak sjednice bit će stavljen na izazove koje epidemija Corona virusa stavlja pred sva tijela javne vlasti i gradske javne i žurne službe.

Sjedniici će prisustvovati i predstavnici Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije sa kojim će se konstantno koordinirano djelovati sve do prestanka krize i okončanja epidemije na području naše zemlje. Shodno tome poduzet će se mjere i donijeti preporuke za ponašanje stanovništva na području grada Supetra imajući pri tome na umu prvenstveno zdravstvenu sigurnost naših građana.

Sve informacije i naputke Stožera Civilne zaštite grada i županije, Zavoda za javno zdravstvo i ostalih javnih službi koje sinkronizirano djeluju u ovoj izvanrednoj situaciji prenositi ćemo putem naše službene WEB i FB stranice stoga nas pratite redovito.

U međuvremenu svakako pročitajte

Preporuke Stožera Civilne zaštite SDŽ

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.