Povodom 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada Gradonačelnica Supetra uputila je čestitku svim svojim sugrađanima.

Drage sugrađanke i sugrađani,

Ovaj praznik rada obilježavamo u promijenjenim, novim i za sve nas izazovnim okolnostima.

Pandemija koronavirusa i COVID-19 gotovo preko noći su promijenili ne samo naš naš način ponašanja i razmišljanja već i kompletnu paradigmu socijalizacije i društevno prihvatljive interakcije među građanima posebice na njihovim radnim mjestima.

Pandemija će naravno uzrokovati i veliki udar na našu ekonomiju, gospodarstvo već osjeća posljedice njenog zaustavljanja izazvane nužnim mjerama zaštite i prevencije a prvi na udaru su upravo radnici.

Rješenje je u zajedništvu i složnom djelovanju. Baš kao što smo skladno i solidarno djelovali u borbi protiv epidemije jednako tako samo zajedno možemo ponovno pokrenuti kotač gospodarstva i sačuvati radna mjesta koja su sad ugrožena.

Neka stoga ovaj Prvi svibnja, uz poštovanje svih mjera "socijalnog distanciranja" bude poticaj za jedno novo okupljanje oko cilja očuvanja radnih mjesta i veće sigurnosti zaposlenja u vremenu koje je pred nama.

S tom željom, u svoje osobno ime, te u ime Grada Supetra, svim sugrađankama i sugrađanima ćestitam Međunarodni praznik rada.

Gradonačelnica Ivana Marković

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.