Dana 06.06.2014. Uz veliku, bučnu I veselu svečanost u Supetru na lokaciji Fadića šumica otvoren park za djecu, građane Supetra I njihove goste.
U dijelu Fadića šumice, ograđenom kompleksu borove šume na zapadnom ulazu u Grad Supetar, gradskim je sredstvima I donacijama poglavito trgovačkog lanca Lidl uređen I opremljen parkić namijenjen prvenstveno djeci I njihovim roditeljima.

Park je na korištenje građanima nakon kraće pozdravne riječi predala supetarska gradonačelnica zahvalivši se pri tome predstavnicima tvrtke Lidl na doniranim spravama za djecu I street workout. Uslijedio je tematski dio svečanosti tijekom kojega su supetarskim klincima I njihovim roditeljima svoj rad I djelovanje predstavili djelatnici policijske postaje Brač, supetarski vatrogasci I radioamateri. Nakon toga djecu su pod diznijevim maskama zabavljali glumci amaterskog kazališta Bracera I karnevalske skuine Monade, plesačice I plesači plesnog studija Renata. Svoju fizičku spremu I športsku spremnost prezentirali su I članovi ragbi kliba Brač a svi su se zajedno kasnije okušali I u aerobiku na otvorenom pod paskom voditeljice fitnes centra Zvrk.

Ogradu parka resila je izložba likovnih radova klinaca iz dječjeg vrtića Mrvica na temu ekologije I očuvanja prirodnog okoliša, učenici osnovne škole prezentirali su važnost prikupljanja I razvrstavanja otpada pa je čitav event I održan pod geslom "Prirodu voli, otpad NE dozvoli" koji su sami osmislili.

  • sumica-01
  • sumica-02
  • sumica-03
  • sumica-04
  • sumica-05
  • sumica-06

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.