Grad Supetar zajedno sa Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisuje Natječaj za prikupljanje ponuda fizičkih osoba za subvencioniranje projekata „Energetska učinkovitost obiteljskih kuća u Grad Supetar“

 

Predmet ovog Natječaja je javno prikupljanje prijava za neposredno sudjelovanje Grada Supetra u sufinanciranju mjera energetske učinkovitosti u kućanstvima na području Grada Supetra, te izrada energetskog pregleda i energetskog certifikata obiteljske kuće nakon provedbe Projekta.

Ukupna raspoloživa sredstva za subvencioniranje projekata poticanja energetske učinkovitosti u obiteljskim kućama u okviru ovog Natječaja iznose najviše 375.000,00 kuna, pri čemu Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sudjeluje s najviše do 225.000,00 kuna (60%), a Grad Supetra sa najviše do 18.750,00 kuna (5%).

Korisniku će se prema ovom Natječaju dodijeliti iznos sufinanciranja od 65%, odnosno do maksimalnog iznosa od 46.875,00 kuna (s PDV-om) po obiteljskoj kući, od toga Fond do 60% opravdanih troškova ulaganja, ali ne više 45.000,00 kuna (s PDV-om) po obiteljskoj kući, a JLS s dodatnih 5% opravdanih troškova ulaganja, ali ne više od 1.875,00 kuna po Program sufinancira Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost obiteljskoj kući (s PDV-om). Sufinanciranje će biti dodijeljeno za troškove nabave i ugradnje, za koje je ispostavljena konačna obračunska situacija nabave i ugradnje opreme te izrade energetskog pregleda i energetskog certifikata nakon datuma objave Javnog poziva, ali i uz uvjet provjere JLS početnih/zatečenih stanja terenskim pregledima.

Javni natječaj preuzmite OVDJE.

Pravilnik preuzmite OVDJE.

Zahtjev za isplatom preuzmite OVDJE.

Prijavni obrazac preuzmite OVDJE.


PREZENTACIJA O ENERGETSKOJ OBNOVI KUĆA U GRADU SUPETRU I OPĆINI SUTIVAN

ZAKLJUČAK o utvrđivanju konačne bodovne liste o odabiru korisnika subvencije podnositelja ponude na Javni natječaj za subvencioniranje projekta „Poticanje povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća na područje Grada Supetra“.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.