Dragi sugrađani,

U  povodu božićno-novogodišnjih blagdana upućujemo Vam iskrene želje za zdravljem, razumijevanjem, mirom, blagoslovom te  obiteljskim skladom...

Od srca vam čestitam Božić, blagdan koji simbolizira mir i obiteljsko zajedništvo,koji nudi radost i nadu posebno u vremenima kad toga nedostaje, kad kriza i brojne teškoće s kojima se kao pojedinci i obitelji susrećemo, pružaju plodno tlo za osjećaj tjeskobe i pesimizma.

 

Ovo blagdansko vrijeme treba iskoristiti i da se podsjetimo što smo dobro učinili za svoje najbliže, prijatelje, susjede, našu lokalnu zajednicu, te da razmislimo o onome što bi trebali zajedno raditi u vremenu koje je ispred nas da naš Grad Supetar učinimo još boljim i ugodnijim mjestom za življenje.

Želim vam, drage sugrađanke i sugrađani, da u Novoj godini unatoč svemu što nas muči,zajedno, hrabro i s vjerom u vlastite mogućnosti kreiramo zajedničku budućnost. Želim svima nama da s još više energije, zajedništva, međusobnog razumijevanja, tolerancije i samopoštovanja, gradimo zajednicu u kojoj je ugodno živjeti, u kojoj se osjećamo sigurno.

U nadi i vjeri da nas čekaju bolja vremena,

Vaša gradonačelnica
Ivana Marković

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.