Dragi sugrađani,

U  povodu božićno-novogodišnjih blagdana upućujemo Vam iskrene želje za zdravljem, razumijevanjem, mirom, blagoslovom te  obiteljskim skladom...

Od srca vam čestitam Božić, blagdan koji simbolizira mir i obiteljsko zajedništvo,koji nudi radost i nadu posebno u vremenima kad toga nedostaje, kad kriza i brojne teškoće s kojima se kao pojedinci i obitelji susrećemo, pružaju plodno tlo za osjećaj tjeskobe i pesimizma.

 

Ovo blagdansko vrijeme treba iskoristiti i da se podsjetimo što smo dobro učinili za svoje najbliže, prijatelje, susjede, našu lokalnu zajednicu, te da razmislimo o onome što bi trebali zajedno raditi u vremenu koje je ispred nas da naš Grad Supetar učinimo još boljim i ugodnijim mjestom za življenje.

Želim vam, drage sugrađanke i sugrađani, da u Novoj godini unatoč svemu što nas muči,zajedno, hrabro i s vjerom u vlastite mogućnosti kreiramo zajedničku budućnost. Želim svima nama da s još više energije, zajedništva, međusobnog razumijevanja, tolerancije i samopoštovanja, gradimo zajednicu u kojoj je ugodno živjeti, u kojoj se osjećamo sigurno.

U nadi i vjeri da nas čekaju bolja vremena,

Vaša gradonačelnica
Ivana Marković

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.