Sinoć je u ljetnom kinu u Supetru na otoku Braču, projekcijom filma ‘Bit ćemo prvaci svijeta’, redatelja Dragana Bajića svečano zatvoren prvi Brač Film Festival a prema glasovima publike na ovogodišnjem BFF-u za najbolji kratkometražni film proglašen je film ‘Luna’, redateljice i scenaristice Sofie Bergstein te scenarista Luna Fredrika Scheldea.

 

- Vrlo smo počašćeni ovom nagradom. Ovo nam je bila premijera filma i prva nagrada ikada. Hvala vam na tome. Drago nam je što smo dio ovoga projekta, a mladome direktoru Bruni Mustiću svaka pohvala što je ovaj festival odradio na tako visokoj razini – rekla je scenaristica Sofie Bergstein.

Na prvom Brač Film Festivalu unutar tri festivalska dana prikazano je ukupno 14 filmova, na 3 lokacije, od jutarnjih projekcija za djecu, preko kratkometražnih uradaka mladih filmaša do nagrađivanih igranih filmova.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.