Gradonačelnica grada Supetra Ivana Marković povodom dana općine Jelsa i proslave Velike gospe prisustvovala je kao gošća svečanoj sjednici OV Jelsa.

 

Sjednici su uz premijera nazočili ministar uprave Arsen Bauk, pomoćnik ministra gospodarstva Ivo Milatić, saborski zastupnici Đurđica Plančić i Alen Prelec, europarlamentarac Andrej Plenković, predstavnici katoličke crkve, te drugi gosti i uzvanici.

Nazočnima su se prigodno obratili predsjednik OV-a Jakša Marić i općinski načelnik Nikša Peronja, koji su elaborirali brojne projekte koje je Općina u ovom mandatu uspješno realizirala.

Samo u posljednje dvije godine, uz pomoć države i SDŽ, u infrastrukturu je uloženo čak 120 milijuna kuna, a predstoje još brojni projekti, pa i podizanje kvalitete rada komunalnih tvrtki, te brendiranje Jelse kao zaista atraktivne turističke destinacije na čemu im je čestitala i priznanje odala i naša gradonačelnica Marković.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.