Čitava supetarska riva bila je prošle subote pod okupacijom rasplesanih i raspjevanih maškara.Velika krnevalska povorka protezala se od vlačice sve do središta supetarske rive a u defileu je sudjelovalo oko 500 karnevalista iz 10 zemalja raspoređenih u dvadeset skupina. Povorku su predvodili  meštar bračkog karnevala Alen iz Supetra i kraljica Tonkica iz Bola a odmah do njih bio je meštar riječkog karnevala nezaobilazni Toni sa svojom kraljicom.

Na centralnoj bini postavljenoj u središtu Porta svaka se maskirana skupina uz ples, pjesmu i glazbu predstavila supetarskoj publici.

Maškarana povorka, šušur i i dobro raspoloženje privukli su na supetarsku rivu mnoštvo ljudi što je najbolji dokaz kako je Međunarodni ljetni karneval, koji je organizirala supetarska karnevalska udruga „Monade“ i koji je održan pod pokroviteljstvom grada Supetra i njegove Turističke zajednice ,postao je nezaobilaznom sastavnicom supetarske turističke ponude, .

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.