Napokon su počeli radovi na izgradnji komunalne infrastrukture u zoni Žedno drage.


Investicija veća od 1,8 mil kuna omogućiti ce izgradnju ceste i popratne infrastrukture za novi sadržaj u zoni(trgovački centar i izmještanje benzinske pumpe).
Radovi ce biti gotovi do početka prosinca, a sredstva su osigurana u Ministarstvu regionalnog razvoja i EU fondova te županiji).

Nakon uknjižbe svog zemljišta i izrade projektna dokumentacija za komunalnu infrastrukturu, te sklopanja ugovora o izmještanju benzinske stanice u izradi je projekt za fazu 2 (rekonstrukcija postojeće ceste do trgovačkog centra Tommy), fazu 3 koja podrazumijeva cestu oko buduće zgrade Vodovoda i novog vatrogasnog doma te fazu 4 cestu oko zemljišta pekare Supetar do zgrade Lidl. Ubrzo očekujemo i građevinsku dozvolu za zgradu DVD-a te prijavu na EU mjeru 7

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.