Napokon su počeli radovi na izgradnji komunalne infrastrukture u zoni Žedno drage.


Investicija veća od 1,8 mil kuna omogućiti ce izgradnju ceste i popratne infrastrukture za novi sadržaj u zoni(trgovački centar i izmještanje benzinske pumpe).
Radovi ce biti gotovi do početka prosinca, a sredstva su osigurana u Ministarstvu regionalnog razvoja i EU fondova te županiji).

Nakon uknjižbe svog zemljišta i izrade projektna dokumentacija za komunalnu infrastrukturu, te sklopanja ugovora o izmještanju benzinske stanice u izradi je projekt za fazu 2 (rekonstrukcija postojeće ceste do trgovačkog centra Tommy), fazu 3 koja podrazumijeva cestu oko buduće zgrade Vodovoda i novog vatrogasnog doma te fazu 4 cestu oko zemljišta pekare Supetar do zgrade Lidl. Ubrzo očekujemo i građevinsku dozvolu za zgradu DVD-a te prijavu na EU mjeru 7

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.