Pozivamo vas da se pridružite projektu "Brački pahaj", čija je realizacija počela prvim danom mjeseca listopada.
Da vas podjetimo, cilj projekta je temeljita analiza svih potrebnih resursa za izgradnju Centra vune na otoku za odlaganje, skladištenje i pranje vune te izgradnju interpretativnog centra posvećenog Vuni u kojem će biti mala tvornica, galerijski , prodajni, edukacijski i izložbeni prostor. Uz pomoć našeg Bračkog magistra kiparstva Dragoslava Dragičevića cilj je i razvijanje manifestacije ART S VUNOM sa željom da ista postane tradicija na otoku Braču.

Centralna točka projekta su upravo likovne radionice prvenstveno su osmišljene kao edukativna platforma za mlade bračke likovnjake i umjetnike, i njihove prijatelje iz Hrvatske sa ciljem da se isti upoznaju sa vunom kao resursom te da s vunom izrađuju umjetnička djela, skulpture od vune koje bi prezentirali na manifestaciji ART S VUNOM za sada na Braču ali nadamo se u budućnosti i šire. Manifestacija će biti šlag na kraju torte na kojoj će se isprezentirati svi daljni koraci i potrebne radnje da bi zajedničkim snagama ostvarili infrastrukturni dio projekta i da bi od Vune koja je trenutno otpad napravili vrhunski Brački brend.


Želite postati dio projekta koji vunenom niti spaja prošlost, sadašnjost i budućnost?


Pridružite se projektu sudjelovanjem na edukativnim radionicama o vuni i s vunom. Korištenjem tradicionalnih tehnika i suvremenog dizajna pomognite u osmišljavanju i izradi jedinstvene i privlačne linije uporabno-ukrasnih proizvoda od vune.


Prvu fazu stručnog usavršavanja provodi partner u projektu udruga "Svijet kao cvijet".

Po završetku osposobljavanja polaznicima se izdaje uvjerenje o stečenim vještinama i
mogućnost zapošljavanja u Centru za vunu u završnoj fazi izvedbe projekta.

Dodatne informacije o projektu,kao i prijavu za usavršavanje možete ostvariti
pismenim iskazom interesa ili ispunjavanjem  predloženog upitnika, na mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli. Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Ili mob.: 0958217643

Adresa: Udruga "Svijet kao cvijet"
Vilota 6, Sutivan 21403

Projekt je financiran od strane Grada Supetra i općina : Bol, Milna, Nerežišća, Postira, Pučišća, Selca, Sutivan 

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.