Novoosnovana Lokalna akcijska grupa u ribarstvu Brač (LAGUR/FLAG Brač) pokrenula je proces izrade Lokalne razvojne strategije u ribarstvu za otok Brač 2014-2020 kao temeljnog razvojnog dokumenta ključnog za održivi razvoj ribarstva, marikulture, lokalnih zajednica, zaštite okoliša i održivog razvoja cijelog otoka Brača.

 

 

 

 
U svrhu izrade što kvalitetnije razvojne strategije planirano je održavanje radionice sa svim dionicima iz sektora ribarstva, marikulture, turizma i drugih povezanih djelatnosti pa vas iz LAGUR/FLAG-a Brač pozivaju na sudjelovanje u jednoj od radionica koje će se održati:

// SUPETAR //

U utorak, 11.04.2017. godine u Supetru u prostorijama Gradske vijećnice  s početkom u 18:00 h.

// SUMARTIN //

U srijedu, 12.04.2017. godine u prostorijama osnovne škole u Sumartinu s početkom u 15:00 h.Izrada ovog strateškog dokumenta ključna je u određivanju prioriteta financiranja razvojnih projekata na području otoka Brača u sektorima održivog ribarstva, marikulture, turizma, poticanja zapošljavanja i novih radnih mjesta, zaštite okoliša i inovacija vezanih uz more i lokalne zajednice vezane uz more.

Stoga, pozivamo sve zainteresirane dionike da se aktivno uključe u ovu radionicu kako bi se Vaši interesi, potrebe i projektne ideje mogle uključiti u razradu ključnih razvojnih prioriteta temeljem kojih će se osigurati i odgovarajuća sredstva za realizaciju ovih projekata.

Svoj dolazak na radionicu potvrdite na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli..

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.