Pozivom na članak 31. Odluke o davanju u zakup javnih površina za postavljanje kioska i drugih naprava na području Grada Supetra, ("Službeni glasnik Grada Supetra" broj 2/03, 7/03, 6/10, 5/11 i 5/12) gradonačelnik Grada Supetra, raspisuje Opći poziv za davanje pisanih ponuda za zakup privremenog korištenja javnih površina za postavljanje raznih naprava te iznajmljivanje vozila kao i za davanje pisanih ponuda za zakup privremenog korištenja javnih površina na kojima su već postavljeni prodajni kiosci.

Javne površine čine prostori koji su odredbama Plana za razmještaj kioska i drugih naprava na javnim površinama na području Grada Supetra određeni za postavljanje raznih naprava, te prostori na kojima su već postavljeni prodajni kiosci za pružanje ugostiteljskih i drugih usluga, a za koje su vlasnici i do sada imali ugovore o privremenom korištenju javnih površina i to u Supetru na potezu "Vrilo-Porat-Vlačica", Mircima i Splitskoj, a koje su utvrđene Planom razmještaja kioska i drugih naprava na javnim površinama na području Grada Supetra.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.