Grad Supetar je u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje inicirao mjeru javnih radova na području grada sa ciljem uključenja nezaposlenih osoba na poslovima društveno korisnih radova.

 

 

 

 

 Na oglasnoj ploči HZZ-a je objavljen javni poziv na koji se javilo 7 osoba. Mjera traje 6 mjeseci, od 1.prosinca do konca svibnja i financira se u 100% trošku minimalne bruto plaće u iznosu od 3.839,47 kn.

Na području Grada mjera se provodi u suradnji sa DVD "Supetar", a izvoditi će se radovi na održavanju nerazvrstanih cesta koji obuhvaćaju krčenje samoniklog grmlja i šiblja, uklanjanje i odvoz granja, radovi na uređenju kanala uz nerazvrstane ceste, čišćenje cestovnih jaraka, čišćenje i osposobljavanje prilaza slivnicima i odvodnim jarcima, produbljenje korita oborinskih kanalaradovi na održavanje poljskih puteva što obuhvaća pomoć pri izradi protupožarnih prosjeka i puteva, čišćenje i održavanje rubnih pojaseva uz javne prometnice te saniranje nerazvrstanih cesta.

U vremenu kada zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta poput bure/ kiše/ snijega, nije moguće odrađivati poslove prvotno definirane programom javnog rada, moguće je osobe uputiti na druge društveno korisne poslove poput nadzora područja oko škola u svrhu zaštite djece, dostave namirnica starijima i nemoćnima i slično.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.