U suradnji sa Smokvina Travel & Google 360 i sa GoogleStreetView tehnologijom su snimljen sve plaže grada Supetra te su iste sada dostupne na GoogleMaps kao dio GoogleStreetView-a.

 

 

 

 

 

Osim plaža snimljena je i Supetarska Riva te je dostupna virtualna šetnja Rivom, snimljena je i pješačka zona te preko 40km prometnica na području grada Supetra.
Uz snimanja GoogleStreetView-a ključni objekati u gradu Supetru uključeni su i pozicionirani na najveću globalnu internetsku tražilicu, Google.com.

Usluga uključuje uvrštavanje geo-lokacija u gradu Supetru na mapu Google-a, a radi se o društvenim, komunalnim, turističkim, povijesnim, kulturnim i sakralnim objektima i lokalitetima koji su sada prezentirani na informativan i svima lako dostupan način, a može im se pristupiti s bilo koje lokacije na svijetu uz klik miša ili dodir prsta na pametnom telefonu.

Rezultati ove usluge lako su mjerljivi jer u svakom trenutku može se dobiti podatak o broju posjetitelja koji su se informirali o Supetru putem najveće globalne internetske tražilice Google-a, ovaj oglas je trajan jer jednom postavljen ostaje na Google-u, besplatan je I može se stalno unaprijediti s novim informacijama I sadržajem, fotografijama i sl.

Postavljeno je preko 50 Google poslovnih lokacija na području u Grada Supetra: Policijska postaja Brač, Dom zdravlja, Porezna Uprava, TZ Grada Supetra, Hrvatska pošta Supetar, TZ Grada Supetra, Vodovod Brač, Lučka Kapetanija, Hitna pomoć, HZZO, Vatrogasci - DVD Supetar, Muzej uja, Narodna knjižnica Supetar, Kino Supetar, Muzej otoka Brača, Crkva Navještenja Marijina, Galerija ˝Ivan Rendić˝, Gradska uprava i Gradska vijećnica, Plaža Zastup, Crkvica sv. Ivana Krstitelja na groblju Supetar, Župna crkva Uznesenja Blažene Djevice Marije, Ljekarna, Groblje s crkvicom Sv. Nikole i mauzolejom obitelji Petrinović, Srednja škola Brač, Plaža Uvala Splitska, Plaža Babin laz, Plaža Tri mosta, PlažaVela luka i razne druge lokacije...

Virtualna šetnja - Supetarskom Rivom dostupna je na ovom linku.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.