U četvrtak i petak, 22. i 23. stodenog 2018. godine u Supetru, u dvorani Waterman forum, održani su 24. Dani predškolskog odgoja splitsko-dalmatinske županije ˝Mirisi djetinjstva˝  s temom ˝Glazba i pokret u suvremenom dječjem vrtiću˝.

 

 

 

 

 Organizator stručno-znanstvenog skupa bio je supetarski dječji vrtić Mrvica, a suorganizatori: dječji vrtić Trogir i Filozofski fakultet u Splitu, odsjek za rani predškolski odgoj i obrazovanje.
Skup se održao pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja RH, Splitsko-dalmatinske županije, Grada Supetra, Općine Nerežišća i Turističke zajednice grada Supetra.

U dva dana održavanja skupa sudionici su putem raznih radionica, primjere iz prakse, okruglih stolova i predavanja imali priliku proširiti svoje znanje iz područja ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

S obzirom da kvalitetnu odgojno obrazovnu praksu i kurikulum vrtića izgrađuju djelatnici vrtića u skladu sa svojim profesionalnim znanjem i razumijevanjem vlastite odgojno-obrazovne prakse te osobne motiviranosti za proces njezina unapređivanja ovaj je skupom upravo to i omogućio odgojiteljima, ali i svim zainteresiranim stručnjacima iz područja odgoja i obrazovanja.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.