vizual za epromet link

Grad Supetar raspisuje natječaj za prijam u službu Višeg referenta za financije i proračun u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra, Odsjeku za financije i proračun.

Traži se 1 izvršitelj/ica na određeno vrijeme u trajanju od 6 (šest) mjeseci radi obavljanja poslova čiji se opseg privremeno povećao.

Opći uvjeti za prijam u službu:
-    punoljetnost,
-    hrvatsko državljanstvo,
-    zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima

Posebni uvjeti za prijam u službu:
-    sveučilišni prvostupnik struke ili stručni prvostupnik struke ekonomskog smjera
-    najmanje 1 godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima
-    poznavanje osnovnih programa i rada na osobnom računalu
-    položen državni stručni ispit
 
Prijave na oglas s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostavljaju se u zatvorenoj omotnici s naznakom: “NE OTVARAJ – oglas za prijam u službu“, na adresu: Grad Supetar, Vlačica br.5, 21400 Supetar, osobno ili preporučenom poštom, u roku od 8 (osam) dana od dana objave oglasa kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

O rezultatima javnog oglasa kandidati će biti obaviješteni u zakonskom roku. Nakon raspisanog oglasa ne mora se izvršiti izbor i u tom slučaju se donosi odluka o poništenju.

Svu dokumentaciju vezanu uz natječaj preuzmite u privitku ove obavijesti.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.