Povjerenstvo za provedbu Javnog natječaja za prijam u službu Referenta za gradske prihode, u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra, Odsjeku za gradske prihode (1 izvršitelj/lica), na neodredeno vrijeme, objavljenog dana 7 . ožujka 2018. godine u ,,Narodnim novinama" upućuje ovaj Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (testiranje) kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja.

 

 

 

 

 Pozivaju se imenovani kandidati da pristupe dana 26. ožujka (ponedieliak) 2018. godine u 09:00 u prostor Gradske vijećnice Grada Supetra, Vladica 5, radi provedbe prethodne provjere znanja i sposobnosti (testiranje), a potom i intervjua s kandidatima koji ostvare najmanje 50% bodova iz svakog dijela provjere znanja i sposobnosti.

Kompletan tekst Poziva možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.