Objavljujemo 1. izmjenu i dopunu Dokumentacije za nadmetanje u vezi Izvođenja završne faze radova na školskoj sportskoj dvorani.

U sklopu provođenja zadaće praćenja tijeka provođenja otvorenog postupka javne nabave male vrijednosti s ciljem sklapanja Ugovora o javnim radovima po predmetu nabave „Izvođenje III. faze radova na školskoj sportskoj dvorani u Supetru“ – E-MV02/14, a koji postupak je osnovom dana 31. prosinca 2014. godine upućenog zahtjeva prema Elektroničkom oglasniku javne nabave (dalje u tekstu: EOJN) u istome objavljen dana 02. siječnja 2015. godine pod brojem 2014/S 002-0060873, po ovlaštenim predstavnicima Grada Supetra kao naručitelja za provođenje predmetnog nadmetanja je utvrđeno kako je pogreškom u dostavi prema EOJN dostavljena radna forma Dokumentacije za nadmetanje (dalje u tekstu: DZN) u kojoj nije dat i prijedlog Ugovora o javnim radovima, a koji je trebao biti dat u Glavi 4. predmetne DZN kako je i navedeno u sadržaju iste te koji je sukladno odredbama podtočke 1.6.1., stavak 1., podstavak 1.7. DZN obvezan sadržaj ponuda po predmetnom nadmetanju.

Obavijest gospodarskim subjektima preuzmite OVDJE.
Pojašnjenje u svezi Izmjena i dopuna dokumentacije preuzmite OVDJE.
1. Izmjene i dopune dokumentacije za nadmetanje preuzmite OVDJE.
Ukupnu Dokumentaciju preuzmite OVDJE.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.