Grad Supetar objavljuje dva natječaja za primanje u službu. Objavljujemo natječaje za primanje u službu na dva radna mjesta i to na mjesto prometnog redara  i Voditelja odsjeka za izgradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša.

  1. Javni natječaj za prijam u službu Voditelja Odsjeka za izgradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša - dokument preuzmite OVDJE.
  2. Javni natječaj za prijam u službu referenta – prometnog redara u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra - dkoument preuzmite OVDJE.
  3. Obavijest i upute kadnidatima za prijam u službu: referenta – prometnog redara u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra (1 izvršitelj/ica) na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad od tri mjeseca preuzmite OVDJE.
  4. Obavijest i upute kadnidatima za prijam u službu: Voditelja Odsjeka za izgradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša (1 izvršitelj/ica) na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad od tri mjeseca preuzmite OVDJE.

Korisni brojevi

Grad Supetar 756-710
Policijska postaja 631-145
Hitna medicinska pomoć 640-014
Vatrogasci Supetar 630-919
Knjižnica Supetar 630-033
Turistički info centar 630-551
Jadrolinija Supetar 631-357
Autotrans Brač 631-122

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.