Grad Supetar objavljuje dva natječaja za primanje u službu. Objavljujemo natječaje za primanje u službu na dva radna mjesta i to na mjesto prometnog redara  i Voditelja odsjeka za izgradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša.

  1. Javni natječaj za prijam u službu Voditelja Odsjeka za izgradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša - dokument preuzmite OVDJE.
  2. Javni natječaj za prijam u službu referenta – prometnog redara u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra - dkoument preuzmite OVDJE.
  3. Obavijest i upute kadnidatima za prijam u službu: referenta – prometnog redara u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Supetra (1 izvršitelj/ica) na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad od tri mjeseca preuzmite OVDJE.
  4. Obavijest i upute kadnidatima za prijam u službu: Voditelja Odsjeka za izgradnju, prostorno uređenje i zaštitu okoliša (1 izvršitelj/ica) na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad od tri mjeseca preuzmite OVDJE.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.