vizual za epromet link

Ivana MarkovićIvana Marković mag.oec., Gradonačelnica

Rođena 06.03.1979. u Supetru. Udana, majka jednog djeteta.Završila diplomski studij na Ekonomskom fakultetu u Splitu te stekla akademski naziv magistra ekonomije.Odmah nakon fakulteta zapošljava se u Autotransu-Brač doo na mjestu financijskog rukovoditelja.Od 2006. godine pa do početka mandata zaposlena u gradskoj tvrci Komunalno društvo Grad doo na radnom mjestu Rukovoditelja financijskog i računovodstvenog sektora. U međuvremenu nastavlja usavršavanje u struci te steče naziv Ovlašteni računovođa i na taj način potvrđuje pripadnost računovodstvenoj struci i vrhunsku stručnost za obavljanje računovodstvenih poslova.


 

Šimica Dragičević, Zamjenik gradonačelnice

Rođen 18.12.1958. godine u Supetru. Završio gimnaziju općeg smjera.Oženjen , otac dvoje djece. Radio u: HP Jadran, Fondu zdravstva Općine Brač, Općinskom sudu u Supetru i odvjetničkom uredu.Nakon prvih višestranačkih izbora u Općini Brač je bio izabran na dužnost predsjednika Vijeća mjesnih zajednica bivše Skupštine općine Brač, nakon osamostaljenja Hrvatske bio je izabran za predsjednika Općinskog vijeća Općine Supetar, tri puta je bio izabran za vijećnika u Gradskom vijeću Grada Supetra u posljednjem mandatu je izabran za predsjednik Gradskog vijeća Grada Supetra. Sadašnju funkciju zamjenika gradonačelnice obavlja volonterski.

 

URED GRADONAČELNICE

Ivana Marković mag.oec. – gradonačelnica

Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Šimica Dragičević – zamjenik gradonačelnice

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.