vizual za epromet link

Javni poziv - ilustracija

Na Javni poziv za davanje pisanih ponuda za jednokratno korištenje površina javne namjene na supetarskoj rivi u sklopu manifestacije Supetarsko lito 2024. gradonačelnica Grada Supetra produžuje rok za prijavu.

Poziv na testiranje - ilustracija

Grada Supetar upućuje Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti (testiranje) kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja za Referenta za uredsko poslovanje.

Javni poziv - ilustracija

Grad Supetar objavljuje Javni poziv za davanje pisanih zahtjeva i ponuda za jednokratno korištenje javne površine na supetarskoj rivi u sklopu javnog gledanja utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na Euru 2024.

Javni poziv - ilustracija

Grad Supetar raspisuje Javni poziv za financiranje programskih sadržaja audiovizualnih medija – televizijskih postaja u 2024. godini.

Ilustrativna fotografija otoka

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije na temelju Programa dodjele potpora male vrijednosti otočnim poslodavcima za pokretanje gospodarskih aktivnosti i očuvanje radnih mjesta nastavlja s provođenjem mjere dodjele potpora male vrijednosti otočnim gospodarskim subjektima i to za pokretanje gospodarskih aktivnosti kao i za očuvanje radnih mjesta, a u svrhu poticanja konkurentnosti gospodarstva na otocima i poluotoku Pelješcu.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.