vizual za epromet link

ILustrativna fotografija vrtića

U svrhu savjetovanja s zainteresiranom javnošću Grad Supetar objavljuje prijedlog Odluke o načinu ostvarivanja prednosti pri upisu djece u Dječji vrtić Mrvica.

E-savjetovanje ilustracija

U svrhu savjetovanja s zainteresiranom javnošću Grad Supetar objavljuje Pravilnik o upravljanju i korištenju društvenih domova u vlasništvu i dugoročnom zakupu Grada Supetra.

E-savjetovanje ilustracija

Grad Supetar objavljuje dokumente u svrhu savjetovanja sa javnošću – prijedlog Pravilnika o izdavanju posebnih dozvola za ograničeno prometovanje pješačkom zonom »Porat«.

Javno savjetovanje - Ilustracija

Grad Supetar objavljuje dokumente u svrhu savjetovanja sa javnošću – Prijedlog Odluke o određivanju javnih parkirališta pod naplatom i zona parkiranja.

Ilustracija savjetovanja s javnošću

Grad Supetar objavljuje dokumente u svrhu savjetovanja sa javnošću – Prijedlog plana upravljanja pomorskim dobrom na području Grada Supetra za 2023. godinu.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.