vizual za epromet link

Ilustrativna fotografija isprepletenih starih i mladih ruku

Grad Supetar raspisuje Javni poziv za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u Gradu Supetru za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu Projekta ZAŽELI /GRAD SUPETAR – gerontodomaćica.

 

 

 

Ovim Javnim pozivom traži se 6 osoba za radni odnos na određeno vrijeme na poslovima koji će se obavljati na području Grada Supetra (naselja Splitska, Škrip, Supetar i Mirca).

 Gerontodomaćice će između ostalog obavljati i pomoć u dostavi namirnica, lijekova i drugih potrepština, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima korisnika, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova korisnika, pomoć pri oblačenju, svlačenju i održavanju osobne higijene korisnika, pomoć u socijalnoj integraciji, posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, namirnica, plaćanje računa, dostava pomagala i sl.), pružanje podrške korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pratnja i pomoć u raznim društvenim aktivnostima i sl.

Sve detalje Javnog poziva možete pročitati u dokumentu u privitku ove obavijesti.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.