vizual za epromet link

Povodom predstojećim božićnih blagdana, gradonačelnica Grada Supetra Ivana Marković, uputila je čestitku u kojoj stoji:

 

 

 

 

 

 



Poštovane sugrađanke i sugrađani!

Ovo je vrijeme kad smo više nego inače okrenuti svojim obiteljima i prijateljima, kad smo osjetljiviji na potrebe drugih te kad darivanjem želimo pokazati da nam je do nekoga stalo.
Božić kao blagdan ljubavi, mira, vjere i nade, najljepši je završetak svake godine, a njegove univerzalne poruke razlog su što se slavi na svim stranama svijeta.

Božić i božićni običaji neraskidivi su dio naše narodne tradicije i u velikoj mjeri nas određuju kao narod. I to ne samo kao vjernike koji željno očekuju Isusovo rođenje i sve što ono navještava, već i kao ljude koji žele mir, ljubav i dobro.

Upravo ćemo ovih dana te poruke prenositi na svoju djecu. Sjetit ćemo se i prijatelja za koje tijekom godine nismo imali vremena. Zamijetit ćemo i naše sugrađane koji trebaju pomoć.
Prenesimo božićni duh na cijelu godinu te gradimo društvo u kojem ćemo uvažavati različitosti te širiti toleranciju, optimizam i mir.

U ime Grada Supetra i svoje osobno ime želim Vam sretan Božić!

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.