vizual za epromet link

Idućeg tjedna počinju radovi na prenamjeni i uređenju prostora prizemlja za nove vrtićke grupe u zgradi na adresi Petra Jakšića 17 u Supetru u kojem su prije bili smješteni uredi komunalnog društva Grad d.o.o..

 

 

 

 

 

 



Prizemlje ukupne površine 149 metara četvornih urediti će se za potrebe dječjeg vrtića Mrvica a sadržavati će glavni ulazni prostor sa garderobom, dva dnevna boravka za boravak djece svaki sa svojim vlastitim sanitarnim čvorom te čajnu kuhinju i WC za odgajateljice.

Projektom je predviđeno i poboljšanje energetskih karakteristika prizemnog prostora. Svu potrebnu logistiku vrtiću kao izdvojenom djelu davati će centralni DV Mrvica koji se nalazi u neposrednoj blizini. Također, pokrenuta je procedura za darivanje prizemlja zgrade od strane RH u vlasništvo Grada Supetra i to upravo za potrebe vrtića.

Za ostatak prostora u prizemlju zgrade napraviti će se projektna dokumentacija za proširenje još dodatnog vrtićkog prostora kao i dječje igralište.
Za izvođenje radova proveden je postupak javne nabavke , koje je bio oglašen u Narodnim Novinama, a dana 24.prosinca 2018. potpisan je Ugovor o izvođenju radova sa tvrtkom Teko d.o.o. iz Splita. Ukupna vrijednost radova bez opreme iznosi 937.335, 93 kn. Rok izvođenja radova je 80 dana.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.