I treću godinu za redom Grad Supetar na temelju javnog poziva za Projekt „Poduzetnički fond Grada Supetra u 2019.“ dodjeljuju bespovratna sredstva za poduzetnike i obrtnike na području grada Supetra.

 

 

 

 

 

 Cilj ovog projekta poboljšanje je gospodarskog stanja i poticanja poduzetništva i obrtništva, očuvanja radnih mjesta, povećanja broja zaposlenih , stvaranja uvjeta za redovno i normalno odvijanje gospodarskih aktivnosti na području grada Supetra.

Prema provedenom natječaju i prijedlogu Povjerenstva  i prema utvrđenim kriterijima iz Pravilnika o provedbi Projekta o dodjeli potpore „Poduzetnički fond Grada Supetra u 2019.“, dodjeljuju se ukupna potpora u iznosu od 70.000,00 tis kuna.

Kako je ove godine prijavljen veliki broj korisnika za sve prijavitelje koji su dostavili urednu dokumentaciju a nisu prošli , osigurati će dodatna sredstva u rebalansu s obzirom na uštede na stavkama drugih natječaja.

Zaključak o dodjeli projektom predviđenih sredstava možete preuzeti u privitku ove obavijesti.


banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.