vizual za epromet link

I treću godinu za redom Grad Supetar na temelju javnog poziva za Projekt „Poduzetnički fond Grada Supetra u 2019.“ dodjeljuju bespovratna sredstva za poduzetnike i obrtnike na području grada Supetra.

 

 

 

 

 

 



Cilj ovog projekta poboljšanje je gospodarskog stanja i poticanja poduzetništva i obrtništva, očuvanja radnih mjesta, povećanja broja zaposlenih , stvaranja uvjeta za redovno i normalno odvijanje gospodarskih aktivnosti na području grada Supetra.

Prema provedenom natječaju i prijedlogu Povjerenstva  i prema utvrđenim kriterijima iz Pravilnika o provedbi Projekta o dodjeli potpore „Poduzetnički fond Grada Supetra u 2019.“, dodjeljuju se ukupna potpora u iznosu od 70.000,00 tis kuna.

Kako je ove godine prijavljen veliki broj korisnika za sve prijavitelje koji su dostavili urednu dokumentaciju a nisu prošli , osigurati će dodatna sredstva u rebalansu s obzirom na uštede na stavkama drugih natječaja.

Zaključak o dodjeli projektom predviđenih sredstava možete preuzeti u privitku ove obavijesti.


Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.