Grad Supetar, TZ Grada Supetra i Komunalno društvo GRAD organiziraju koncert 4 Tenora.

 

 

 

 

 

 

 U petak, 12.travnja 2019. u Školskoj sportskoj dvorani u Supetru održat će se koncert 4TENORA,  jednih od najtraženijih izvođača na domaćoj glazbenoj sceni.

Ovi dalmatinski slavuji  oduševljavaju svojim izvedbama domaćih pop i klapskih hitova, talijanskih kancona, opernih arija i svjetskih standarda. Mediteranskim šarmom, uz opuštenu atmosferu i humor,4 TENORA - Marko Pecotić Peco, Đani Stipaničev, Vlado Garić i Filip Hozjak,  osvajaju srca publike. „Cesarica“, „Vilo moja“, „Grande amore“, „Chitarra Romana“, „Ne diraj moju ljubav“, „Mirno spavaj ružo moja“, samo su neke od pjesama koje su izveli na odličnim koncertima u rasprodanim dvoranama u  Zagrebu, Dubrovniku, Zadru, Rijeci, Ljubljani…

Kvalitetna glazba i istinsko glazbeno umijeće 4 TENORA očekuje Vas na koncertu u Supetru, u petak 12. travnja 2019. s početkom u 20.30 sati.
Ulaznice po cijeni od 60 kuna možete nabaviti u Komunalnom društvu GRAD  ili u školskoj sportskoj dvorani u Supetru prema slijedećem rasporedu:

od ponedjeljka do petka
-na blagajni Komunalnog društva GRAD d.o.o. u vremenu od 07:00 do 12:00 sati i
-na blagajni školske-sportske dvorane u vremenu od 18:00 do 21:00 sat,

subotom
-na blagajni školske-sportske dvorane u vremenu od 18:00 do 21:00 sat

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.