Grad Supetar je posebnu pozornost posvetio upravljanju pomorskim dobrom i donošenju svih zakonskih odredbi vezanih za ovu problematiku kao i izvještaja te ostale dokumentacije koju pripremamo redovito u suradnji sa Splitsko-dalmatinskom županiju tj, njenim Upravnim odjelom za turizma i pomorstvo.

 

 

 

 

 

 Na ovom linku možete naći Plan upravljanja pomorskim dobrom koji je dobio suglasnost od SDŽ  a u privitku i Pravilnik o obavljanju djelatnosti na pomorskom dobru na temelju koncesijskog odobrenja na području Grada Supetra.  

Nakon upućenog javnog za podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru na području Grada Supetra za 2019. Godinu, oglašenog na služenim stranicama Grada Supetra , dana 02. Travnja 2019. sastaje se Vijeće za davanje koncesijskih odobrenja Grada Supetra,  radi donošenje odluka o pristiglim zamolbama za davanje koncesijskih odobrenja na području Grada Supetra u sastavku predstavnika iz Splitsko-dalmatinske županije, predstavnika Grada Supetra, Lučkog kapetana.

Kao korak dalje u Upravljanju pomorskim dobrom i lukama osnovano je Povjerenstvo za upravljanje pomorskim dobrom u sastavu: Ivana Krstulović Baković, Vladimira Mascarell , Vedran Bezmalinović,Željko Hrepić te Helena Maričić Zlatar čiju odluku o osnutku i poslovniku rada povjerenstva možete također pronaći u prilogu.

Inače da bi povećala transparentnost upravljanja pomorskim dobrom, SDŽ pokrenula je i projekt Pomorsko je dobro radi dostupnosti svih informacija, edukacije, zaštite i informiranju  građana i institucija a kao partner u podizanju transparentnosti navodi se i Grad Supetar.

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.