vizual za epromet link

PravilnikGradonačelnica Grada Supetra je radi transparentnosti i trošenje gradskih sredstava donijela Pravilnik o reprezentaciji kojim se strogo uređuje način i uvjeti korištenja sredstava za reprezentaciju u Gradu Supetru temeljem sredstava za reprezentaciju osiguravanih u Proračunu Grada Supetra.

Sredstva za reprezentaciju koriste se za podmirenje troškova ugostiteljskih usluga te se mogu koristiti za troškove domjenka, poslovnog ručka, večere ili cateringa koji se organiziraju za:sudionike sastanaka s poslovnim partnerima i gostima Grada koji imaju poseban značaj za poslovanje Grada, uzvanike na prigodnom obilježavanju blagdana, obljetnica, manifestacija i drugih važnih događaja, konferencija, međunarodnih sastanaka, potpisivanja značajnijih ugovora te drugih protokolarnih događanja u organizaciji Grada ili pod pokroviteljstvom Grada.

Pravilnik možete preuzeti u privitku ove obavijesti.

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.