Gradonačelnica Supetra uputila je svojim sugrađankama i sugrađanima čestitku povodom 1. svibnja, Međunarodnog praznika rada.

 

 

 

 

 

 

 


Praznik rada simbolizira nastojanje svih ljudi koji žive od svojih deset prstiju da ostvare jedno od osnovnih prava, pravo na rad. Obilježavanje Prvog svibnja izraz je ne samo radničke solidarnosti već i opće potrebe za zajedništvom i složnim djelovanjem kako bismo svi skupa stvorili pozitivno okruženje za sazvoj društva pravednijih radnih odnosa.

Čestitam Vam stoga ovaj 1. svibanj, Međunarodni praznik rada u nadi da ćemo upravo tako, zajedno nastaviti razvijati naš grad, grad u kojem će svaki pojedinac imati jednake mogućnosti da sebi i svojima svojim poštenim radom osigura život dostojan čovjeka.

 

Ivana Marković

Gradonačelnica Siupetra

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.