POZIVAMO VAS DA U NEDJELJU, 9. LIPNJA IZAĐETE NA REFERENDUM I IZJASNITE SE "PROTIV" BRAČKOG SMEĆA U SUPETRU!

 

 

 

 

 

 Odlukom o raspisivanju lokalnog referenduma od 7. svibnja 2019. godine Gradsko vijeće Grada Supetra omogućilo je građanima Supetra da se na najdemokratskiji mogući način izjasne o tome žele li da odlagalište otpada Kupinovica u vlasništvu grada Supetra, postane odlagalište otpada ostalih jedinica lokalne samouprave na Braču.

Lokalni referendum održat će se u nedjelju, 9. lipnja 2019. godine a građane pozivamo da mu se odazovu i na referendumskom listiću na pitanje: »Želite li da odlagalište otpada Kupinovica u vlasništvu grada Supetra, postane odlagalište otpada ostalih lokalnih jedinica otoka Brača?« zaokruže "PROTIV".

Mjesta na kojima će se moći izaći na referendum i glasati na njemu ista su kao i ona za nedavne EU izbore.
Da bi referendum uspio moraizaci 50% plus jedan glasac da bi dobili važecu odluku. Stoga vas pozivamo da u nedjelju, 9.lipnja 2019. ne ostanete doma jer se radi o našoj, lokalnoj i vrlo važnoj temi.

Odazovite se stoga našem pozivu, izađite na referendum, pozovite svoje ukućane, prijetelje, susjede pa i vikendaše i izjasnite se "PROTIV" bračkog smeća u Supetru!

 

 

 

 

banner knjižnica supetar

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

bilten web mali

ban knjiznica supetar

ban knjiznica supetar

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.